Paus Innosentius XI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Innosentius XI punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1676-1689).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Clemens X
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Alexander VIII


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.