Paus Innosentius XI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Innosentius XI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1676-1689).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Clemens X
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Alexander VIII