Paus Clemens X

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Clemens X punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1670-1676).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Clemens IX
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Innosentius XI