Paus Clemens IX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Clemens IX

Paus Clemens IX punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1667-1669).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Alexander VII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Clemens X