Paus Kornelius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Paus Cornelius)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Kornelius punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (251-253).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Fabianus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Lusius I