Paus Kallixtus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Paus Callistus I)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Kallixtus I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (217-222).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Zephyrinus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Urbanus I