Paus Anterus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Paus Antheros)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Anterus

Paus Anterus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (235-236).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pontianus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Fabianus