Menyang kontèn

Paul Robinson (kiper)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Paul Robinson
Robinson wektu main kanggo Blackburn Rovers taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Paul William Robinson[1]
Tanggal lair (1979-10-15) 15 Oktober 1979 (umur 44)[1]
Papan lair Beverley, England
Posisi main Goalkeeper
Katerangan klub
Tim saiki
Burnley
Angka 17
Karir nom
York City
1996–1998 Leeds United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1998–2004 Leeds United 95 (0)
2004–2008 Tottenham Hotspur 137 (1)
2008–2015 Blackburn Rovers 189 (0)
2016– Burnley 0 (0)
Tim nasional
1999–2002 England U21 14 (0)
2003–2007 England 41 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 10:23, 9 November 2014 (UTC).


Paul William Robinson (lair ing Beverley, Inggris, 15 Oktober 1979; umur 44 taun) ya iku salahsijiné juru main bal-balan warga nagara Inggris sing sing main dadi kiper kanggo Blackburn Rovers.

Robinson sadurungé tau main kanggo Leeds United lan Tottenham Hotspur. Piyambaké dadi salahsijiné teka 4 kiper sing bisa gawé gol ndhik Liga Primer Inggris.[2]

Robinson iku dadi salah siji anggotané Inggris wektu main ndhik Euro 2004 lan Piala Dunia FIFA 2006.

Kariré[besut | besut sumber]

1998 - 2000 Leeds United[3]

2002 - 2002 Inggris U-21[3]

2000 - 2004 Leeds United[3]

2004 - 2008 Tottenham Hotspur[3]

2000 - 2010 Inggris[3]

2008 - 2015 Blackburn Rovers[3]

2016 - Saiki Burnley[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b Hugman, Barry J., èd. (2005). The PFA Premier & Football League Players' Records 1946–2005. Queen Anne Press. kc. 529. ISBN 1-85291-665-6.
  2. Kessel, Anna (2007-03-18). "Robinson on right end of freak goal as Spurs ease to win". guardian.co.uk. London: The Guardian.
  3. a b c d e f g "Paul Robinson". www.eurosport.com. Dibukak ing 14 September 2016.