Paul Robinson (kiper)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paul Robinson
Robinson (cropped).jpg
Robinson wektu main kanggo Blackburn Rovers taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Paul William Robinson[1]
Tanggal lair (1979-10-15) 15 Oktober 1979 (umur 40)[1]
Papan lair Beverley, England
Posisi main Goalkeeper
Katerangan klub
Tim saiki
Burnley
Angka 17
Karir nom
York City
1996–1998 Leeds United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1998–2004 Leeds United 95 (0)
2004–2008 Tottenham Hotspur 137 (1)
2008–2015 Blackburn Rovers 189 (0)
2016– Burnley 0 (0)
Tim nasional
1999–2002 England U21 14 (0)
2003–2007 England 41 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 10:23, 9 November 2014 (UTC).


Paul William Robinson (lair ing Beverley, Inggris, 15 Oktober 1979; umur 40 taun) ya iku salahsijiné juru main bal-balan warga nagara Inggris sing sing main dadi kiper kanggo Blackburn Rovers.

Robinson sadurungé tau main kanggo Leeds United lan Tottenham Hotspur. Piyambaké dadi salahsijiné teka 4 kiper sing bisa gawé gol ndhik Liga Primer Inggris.[2]

Robinson iku dadi salah siji anggotané Inggris wektu main ndhik Euro 2004 lan Piala Dunia FIFA 2006.

Kariré[besut | besut sumber]

1998 - 2000 Leeds United[3]

2002 - 2002 Inggris U-21[3]

2000 - 2004 Leeds United[3]

2004 - 2008 Tottenham Hotspur[3]

2000 - 2010 Inggris[3]

2008 - 2015 Blackburn Rovers[3]

2016 - Saiki Burnley[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b Hugman, Barry J., ed. (2005). The PFA Premier & Football League Players' Records 1946–2005. Queen Anne Press. k. 529. ISBN 1-85291-665-6. 
  2. Kessel, Anna (2007-03-18). "Robinson on right end of freak goal as Spurs ease to win". guardian.co.uk (London: The Guardian). 
  3. a b c d e f g "Paul Robinson". www.eurosport.com. Dijupuk 14 September 2016.