Patara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sawijining gambar sapérangan reruntuhan ing Patara. Cathetan sawijining gerbang kutha ing pojok kiwa ngisor lan lan sèt téater ing èrèng-èreng bukit

Patara (Lisia: Pttara), banjur ganti jeneng dadi Arsinoe (Yunani: Ἀρσινόη), iku kutha komersial lan maritim tumuwuh ing pasisir kidul-kulon Lycia ing pasisir Mediterania Turki cerak kutha cilik modhèren Gelemiş, ing Provinsi Antalya. Kutha iki wujud papan lairé St. Nikolas, sing sapérangan gedhé uripé manggon ing kutha cerak Myra (Demre).

Koordhinat: 36°15′37″N 29°18′51″E / 36.26028°N 29.31417°E / 36.26028; 29.31417

Pranala njaba[besut | besut sumber]