Myra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Teater Yunani Kuna ing Myra, mawa tugelan watu pasaréyan Lycian kuna ing éréng-éréng minangka latar wuri.

Myra iku kutha kuna ing Lycia, ing endi saiki manggon kutha cilik Kale (Demre) ing wektu iki Porvinsi Antalya Turki. Papané ing kali Myros (Demre Çay), ing dhataran alluvial sing subur antarané Alaca Dağ, rentang Massikytos lan Laut Aegean.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Foto lan vide[besut | besut sumber]

Koordhinat: 36°15′50″N 29°58′18″E / 36.26389°N 29.97167°E / 36.26389; 29.97167

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Myra&oldid=1048674"