Pasta e fagioli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pasta e fagioli
Pasta e fagioli cannellini.jpg
Jeneng liyanéPasta fagioli
Pasta fasul
Pašta fažola
JinisSoup
Panggonan asalItaly
Tlatah utawa prajaCampania, Emilia
Woworan pokokSmall pasta (elbow macaroni, ditalini), cannellini beans or borlotti beans, olive oil, garlic, onions, spices, stewed tomato or tomato paste.
Buku masakan: Pasta e fagioli  Médhia: Pasta e fagioli

Pasta e fagioli ( palafalan jroning basa Italia: [ˈpasta e ffaˈdʒɔːli] ), tegese " pasta lan kacang buncis ", minangka sup tradisional Italia . Iki asring diarani pasta fasul (fazool) ing Amerika Serikat, asale saka jeneng Neapolitan, pasta e fasule . [1]

Kaya jinis favorit Italia liyane, kalebu pizza lan polenta, panganan iki diwiwiti minangka panganan petani, kalebu bahan-bahan murah.

Pasta e fagioli

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Tony, Morinelli. "Pasta e Fagioli (Pasta Fasul)". The Food Table. Dibukak ing 14 July 2015.