Menyang kontèn

Pasta e fagioli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pasta e fagioli
Jeneng liyanéPasta fagioli
Pasta fasul
Pašta fažola
JinisSoup
Panggonan asalItaly
Tlatah utawa prajaCampania, Emilia
Woworan pokokSmall pasta (elbow macaroni, ditalini), cannellini beans or borlotti beans, olive oil, garlic, onions, spices, stewed tomato or tomato paste.
Buku masakan: Pasta e fagioli  Médhia: Pasta e fagioli

Pasta e fagioli ( palafalan jroning basa Italia: [ˈpasta e ffaˈdʒɔːli] ), tegese " pasta lan kacang buncis ", minangka sup tradisional Italia . Iki asring diarani pasta fasul (fazool) ing Amerika Serikat, asale saka jeneng Neapolitan, pasta e fasule . [1]

Kaya jinis favorit Italia liyane, kalebu pizza lan polenta, panganan iki diwiwiti minangka panganan petani, kalebu bahan-bahan murah.

Pasta e fagioli

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Tony, Morinelli. "Pasta e Fagioli (Pasta Fasul)". The Food Table. Diarsip saka sing asli ing 14 July 2015. Dibukak ing 14 July 2015.