Pasisir Swarangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pasisir Swarangan inggih punika salah satunggalipun papan pariwisata ing désa Swarangan, kacamatan Jorong, kabupatèn Tanah Laut, Kalimantan Selatan.[1] Anapun jarak saking kuto Banjarmasin inggih punika 117 kilomèter.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Pasisir Swarangan (dipunundhuh tanggal 2 Mèi 2014)
  2. Pasisir Swarangan(dipunundhuh tanggal 13 Mèi 2014)