Pasisir Rajeg Wesi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pasisir Rajegwesi
250px
Potret Pengunjung Pasisir Rajagwesi
Informasi tempat wisata
Lokasi Désa Sarongan, Kacamatan Pesanggaran, Banyuwangi, Jawa Timur
Nagara 22px Indonesia
Pangelola Seksi Pengelolaan Taman Nasional Meru Betiri Wewengkon I Sarongan

Pasisir Rajegwesi ya iku sawijining pasisir kang mapan ing Désa Sarongan, Kacamatan Pesanggaran, Banyuwangi, Jawa Timur.

Pasisir Rajegwesi mapan ing kawasan Taman Nasional Meru Betiri. Werna pasiré soklat. Pasisir iki diubengi alas tropis ijo.