Pasisir Guwa Cemara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Koordhinat: 7°59′58″S 110°14′56″E / 7.9994234°S 110.2489629°E / -7.9994234; 110.2489629 Pasisir Guwa Cemara ya iku pasisir lan objèk wisata ing tlatah Kabupatèn Bantul. Pasisir iki diarani Guwa Cemara amarga kathah wit-wit cemara urang ing sakiwa tengené pasisir. Cemara urang iku ingkang mbentuk guwa, mulané diarani Pasisir Guwa Cemara. Wit cemara urang iku ditandur miwiti taun 2003. Saben mangsa prèinan sêkolah akèh dhayoh sing teka ing Pasisir Guwa Cemara.