Pasisir Dhépok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pasisir Dhépok

Koordhinat: 8°00′51″S 110°17′33″E / 8.014049°S 110.2923931°E / -8.014049; 110.2923931 Pasisir Dhépok (Hanacaraka: ꦥꦱꦶꦱꦶꦂꦣꦺꦥꦺꦴꦏ꧀, cara Indonésia: Pantai Dhépok) ya iku objek wisata alam kang dumunung ing Kabupatèn Bantul, Provinsi DIY, watara telung puluh kilometer sisih kidul Kutha Ngayogyakarta. Pasisir iki uga sisihan karo Pasisir Parangtritis lan Pasisir Parangkusumo.