Parangtritis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kaanan Parangtritis ing wayah preinan
parangtritis

Parangtritis iku obyek plesiran ing Parangtritis, Kretek, Yogyakarta pasisir kidul pulau Jawa tegesé ing sisih kidul kutha Yogyakarta. Parangtritis ya iku obyek plesiran sing cukup misuwur ing Yogyakarta saliyané obyek plesiran liyané, kaya ta Samas, Baron, Kukup, Krakal dan Glagah.