Parona mata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Palet bayangan mripat kanthi macem-macem warna.
Bayangan mripat ungu kanggo nggawe ilusi ambane lan narik kawigaten mripat.

Bayangan mripat minangka kosmetik sing ditrapake ing kelopak mata lan ing ngisor mripat . Biasane digunakake kanggo nggawe mripat panganggo sing katon katon katon luwih menarik. Bayangan mripat bisa nambah ambane lan ukuran ing mripat, nglengkapi warna mripat, nggawe mripat katon luwih gedhe, utawa mung narik kawigaten mripat. Bayangan mripat kanthi macem-macem warna lan tekstur. Biasane digawe saka bubuk lan mika, nanging bisa uga ditemokake kanthi bentuk cair, potlot, krim utawa mousse. Kaya tren liyane, eyeshadow uga duwe tren.