Parembugan Naraguna:Yulsia Prahanis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Yulsia elek kaya akuuuuuuuu Khintsiya Nadia (rembugan) 17 Oktober 2019 07.39 (UTC)Balas[wangsuli]

Ninaninu[besut sumber]

Ninuninuninuninu Khintsiya Nadia (rembugan) 17 Oktober 2019 07.44 (UTC)Balas[wangsuli]

perkenalan[besut sumber]

Yul, iki Ajeng aja lali tugas e.. heheheheheAjeng Aisyah Fitria (rembugan) 17 Oktober 2019 07.44 (UTC)Balas[wangsuli]