Parembugan Naraguna:Khintsiya Nadia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Halo NadNad jelek Yulsia Prahanis (rembugan) 17 Oktober 2019 07.38 (UTC)[wangsuli]

Halo Nad![besut sumber]

Halo, Nad! Kamu inget aku kan? Aku Monalisa Beltharia. Apa kabar? Semoga Abhisekanya lancar ya!Monalisa Beltharia (rembugan) 17 Oktober 2019 07.47 (UTC)[wangsuli]