Naraguna:Yulsia Prahanis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wayang Kulit.

Sugeng siyang. Nami kula Yulsia Prahanis saking Sastra Jawa UGM angkatan 2018.

Ikon WMS.pngNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia basa Jawa #WikiMasukSekolah ing UGM kelas Bahasa Jawa Tulis Reseptif II.