Naraguna:Khintsiya Nadia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bhagavad Gita.

Hai! Kula Nadia, saka Sastra Jawa UGM 2018. Panganggone akun iki amarga aku dhewe seneng marang babagan literatur lan seni.

Ikon WMS.pngNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia basa Jawa #WikiMasukSekolah ing UGM kelas Bahasa Jawa Tulis Reseptif II.