Naraguna:Ajeng Aisyah Fitria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paris.

Assalamu'alaikum, sugeng sonten. Kula Ajeng Aisyah Fitria saking Sastra Jawa. Kula remen sanget kaliyan budaya lan basa Jawa. Maturnuwun.

Ikon WMS.pngPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia basa Jawa #WikiMasukSekolah ing UGM kelas Bahasa Jawa Tulis Reseptif II.