Parembugan Naraguna:N219

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wikidata[besut sumber]

Halo, akeh chitakan sing sampeyan gawe durung ana gandhengane karo Wikidata. Pranala interwiki menyang Wikidata bisa mbantu wong ngerti apa kaca kasebut wis digawe ing Wikipedia Jawa utawa durung. Conto: Cithakan:Country data Brunéi Darussalam bisa ditambahi ing d:Q104697961. Matur suwun --180.253.129.167 6 Januari 2021 07.02 (UTC)[wangsuli]

AWB[besut sumber]

Sugeng dalu, Mas N219. Nalika ndandani artikel kanthi otomatis lan massal, tulung nganggo akun bot waé, Mas. Yèn tanpa bot, Mirunggan:Owahan anyar dadi kebak besutane panjenengan sing nganggo piranti alus AutoWikiBrowser. Njenengan uga bisa njaluk tulung Wirjadisastra, akun boté (Top4Bot) wis nduwèni gendéra bot, utawa njaluk gendéra botmu dhéwé ya bisa. Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 4 Fèbruari 2021 12.55 (UTC)[wangsuli]

Anu... Iki akunmu, ta, Mas? Besutané wis nganti 700-an ki. Dhèk wingi Pak Revo jaré arep ninjo kaca panjalukan bot, njenengan entèni sadhéla manèh saged? Nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 2 Mèi 2021 16.58 (UTC)[wangsuli]
kasuwen e mas. tanganku gatel. のここり 2 Mèi 2021 17.01 (UTC)[wangsuli]
ejaan akeh sing isih salah. kaca panjalukan uga ora kagagas ngaranku. のここり 2 Mèi 2021 17.02 (UTC)[wangsuli]

Ngalih kaca[besut sumber]

Sugeng dalu, Mas. Yèn ana kaca sing ora bisa dilih merga kaca tujuané wis kagawé, njenengan bisa mènèhi tag {{busak}} marang kaca tujuané. Iki kanggo njaga lan ora ngilangi sajarah pambesutan kaca asliné. Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 2 Mèi 2021 15.51 (UTC)[wangsuli]

nggih maturnuwun のここり 2 Mèi 2021 15.53 (UTC)[wangsuli]
Ngokhéy, Mas. Kaca tujuané sampun kula rekuwès for délésyen. Mangga dipunpindhah menawi kaca tujuané sampun dipunbusak. Nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 2 Mèi 2021 16.09 (UTC)[wangsuli]
Ntaps (y) のここり 2 Mèi 2021 16.20 (UTC)[wangsuli]

Translation request[besut sumber]

Hello.

Can you translate and upload the article id:Geografi Azerbaijan in Javanese Wikipedia?

Yours sincerely, Multituberculata (rembugan) 24 Juni 2021 16.25 (UTC)[wangsuli]