Parembugan Naraguna:N219

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wikidata[besut sumber]

Halo, akeh chitakan sing sampeyan gawe durung ana gandhengane karo Wikidata. Pranala interwiki menyang Wikidata bisa mbantu wong ngerti apa kaca kasebut wis digawe ing Wikipedia Jawa utawa durung. Conto: Cithakan:Country data Brunéi Darussalam bisa ditambahi ing d:Q104697961. Matur suwun --180.253.129.167 6 Januari 2021 07.02 (UTC)

AWB[besut sumber]

Sugeng dalu, Mas N219. Nalika ndandani artikel kanthi otomatis lan massal, tulung nganggo akun bot waé, Mas. Yèn tanpa bot, Mirunggan:Owahan anyar dadi kebak besutane panjenengan sing nganggo piranti alus AutoWikiBrowser. Njenengan uga bisa njaluk tulung Wirjadisastra, akun boté (Top4Bot) wis nduwèni gendéra bot, utawa njaluk gendéra botmu dhéwé ya bisa. Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 4 Fèbruari 2021 12.55 (UTC)