Cithakan:Busak

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Diamond-caution.png

Artikel utawa gambar iki layak kanggo dibusak. Amarga
Yèn panjenengan ora sarujuk, mangga ditulis ing kaca diskusiné alesané. Yèn kaca utawa gambar iki tibaké ora layak dibusak, utawa panjenengan sumedya mbenakaké artikel utawa gambar iki, mangga informasi iki diilangi. Nanging aja ngilangi tag informasi iki yèn panjenengan dhéwé sing miwiti nulis artikel utawa ngunggah gambar iki. Coba tulung uga maca kaca aturan sing bisa dadi alesan kena apa kaca iki bakal dibusak.
Para pangurus: Aja lali ndeleng yèn ana pranala menyang kaca iki lan vèrsi-vèrsi sadhurungé sadurungé mbusak. Kaca punika pungkasan dipunsunting déning Hidayatsrf (KontribLog) 222 dinten 1119 menit kapungkur.



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Busak&oldid=937556"