Parembugan Naraguna:Meursault2004/arsip-2004-2006

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Andika[besut sumber]

lho ... nick name kula kan gendul :D ... artinipun botol ... asli kula saking Tulungagung Jawi Wetan

nuwun sewu, piye carane mindhah Kalender Jawa (sing isih kosong) ben dadi siji karo Kalendher Jawa (sing wis ono isine)?

matur nuwun Andika 20:11, 11 Dec 2004 (UTC)

Wicaksono[besut sumber]

Nyuwun sewu mas, nami kulo Wicaksono, saking Jombang Jawa Timur. email wicaksono at mail dot ru. Mas, nopo panjengan mboten keberatan menawi kula nyuwun email panjenengan. Kula kira dalem tertarik marang Wikipedia Jawi, kaliyan hobinipun Mas Mersault. Matur nuwun.

Warna kuning[besut sumber]

Nuwun sewu, mas, piye yen tulisan jumlah artikele digenti warnane dadi kuning? (delengen ing kaca utama) ing wikipedia basa Melayu, Indonesia, lan Sunda uga kaya ngono (Sori ya, kula boten saged basa Jawi krami).

Saiki ing Wikipedia Indonesia warnané jambon. Yèn kuning mripaté nèk ndeleng lara :-) Dadi saiki wis dak-owahi dadi jambon. Meursault2004 13:28, 27 Mei 2005 (UTC)

India[besut sumber]

Hi. I've made an India page, formatting it according to the Indonesia page. I don't know anything about this language though. Please could you add a line on that page and check if I've done everything ok? Thanks, w:Nichalp, 15:21, 28 Mei 2005 (UTC)

Gajah[besut sumber]

Nuwun sewu mas Revo, nami kula Adil Sastrawiguna, kula bungah awit wonten srana kagem ngembangken Badaya Jawi. Awit punika, menawi kepareng kula nyuwun alamat imelipun mas revo. menawi imelipun wonten gadjah [at] gmai [dot] com. Mugi mboten dados kawuninganipun mas Revo. Nuwun Adil Sastrawiguna 06:34, 13 Jun 2005 (UTC)

Pengurus[besut sumber]

OK terima kasih! Hayabusa future 08:51, 14 Agustus 2005 (UTC)

Matur nuwun mas! Sudibyasunu 14:20, 27 Agustus 2005 (UTC)

Grammar errors in Main Page[besut sumber]

Hello, I'm Willtron from Aragonese Wikipedia. I have read your Main Page and I've detected some grammar errors in the section Prakawis basa Jawi ing 12 basa wigati written in Spanish:

  • No habla Javanés? is:
¿No habla Javanés?, in Spanish there are open ¿ and close ? question marks.
  • El javanés es una lengua pertenece a la familia autronesia is:
El javanés es una lengua perteneciente a la familia austronesia
  • Singapura is:
Singapur
  • Suriname et Nova Caledonia is:
Surinam y Nueva Caledonia
  • La lengua javanésa es mucha antiga, el registro más antigo del javanés es datado 25 de marzo de 804. is:
La lengua javanésa es muy antigua, el registro más antiguo del javanés data del 25 de marzo de 804.

Best Regards --Willtron (Talk) 11:01, 15 October 2005 (UTC)

Pengurus[besut sumber]

Halo, pengurus? Ok-ok saja. Tapi (hehe), saya tidak bisa bahasa Jawa. Paling-paling bantu menghapus spam/vandal kalau ada. Selebihnya rasanya susah dilakukan. Borgx 01:55, 13 Januari 2006 (UTC)

Kurów[besut sumber]

Could you please write a stub http://jv.wikipedia.org/wiki/Kur%C3%B3w - just a few sentences based on http://en.wikipedia.org/wiki/Kur%C3%B3w ? Only 2 -5 sentences enough. Please. Pietras1988 21:05, 30 Januari 2006 (UTC)

Thx for great article. Yes, this is my big village, but shortly will a city. You see: http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Kur%C3%B3w_%28powiat_pu%C5%82awski%29&action=history . Yes, he was born here. Pietras1988 21:54, 30 Januari 2006 (UTC)

Hapus[besut sumber]

Mas, nyuwun tulung dihapus kaca iki iki. sorry, salah pencet.

aku ora ngerti templat delete

anggoro 13:28, 27 April 2006 (UTC)


Tuman[besut sumber]

Mas, nyuwun tulung dihapus maneh kaca iki. Ketoke panggonane sing bener nang kene, ya? anggoro 05:03, 23 Mei 2006 (UTC)

Map-bms[besut sumber]

Bung Revo, sepertinya birokrat tidak bisa yah, saya ubah requestnya jadi sysop yah? (map-bms:Wikipedia:Pengurus), mungkin Anda bisa vote untuk Slamet Serayu biar keliatan ada pendukungnya :) Borgx 04:42, 1 Juni 2006 (UTC)

pangurus[besut sumber]

Matur nuwun. anggoro 03:14, 2 Agustus 2006 (UTC)

Tulungana aku![besut sumber]

Aku sawijining guru basa Jawa ing tlatah Banyuwangi, banget kepenginku terus nambah kawruh lan srawung marang sedulur-seduur kang luwih pana ing babagan basa, sastra, lan budaya Jawa sokur sakpamulangane sisan, supaya aku bisa nindakake kewajiban ora mung saderma nanging ngemu kahanan kang nyengsemake lan luwih migunani. Mula saka iku utamane panjenengan utawa sapa wae kang kersa nulungi aku kersaa anyaruwe lumantar www.bapakeara@yahoo.com utawa lumantar hp 081336907241. Maturnuwun, pambiyantune dakanti

Erwin85Bot[besut sumber]

Hoi Meursault2004, ik zie dat je hier ook bureacraat bent, dus bij dezen nog een berichtje over m'n bot, zie ook id:Pembicaraan Pengguna:Meursault2004. Ik heb een week geleden een verzoek geplaatst voor botstatus op Wikipedia:Bot. Er heeft echter niemand gereageerd, zou je even een kijkje willen nemen? Bij voorbaat dank, Erwin85 14:53, 26 September 2006 (UTC)

riyadi[besut sumber]

matur suwun sugeng riyadinipun... kula nyuwun ijin prei riyin... anggoro 18:41, 27 Oktober 2006 (UTC)


Translation Request for article[besut sumber]

Greetings Meursault2004, could you also help me translate this article into the Javanese language? (or you could just help me create a stub) -- Please. -- Jose77

Thankyou very very much. Your help is gratefully appreciated! -- Jose77


Thankyou so much Meursault2004 for the brilliant translation effort!
I am very grateful
May you prosper!
(In the future, if you ever need any articles to be translated to the Chinese or Taiwanese language, then I would gladly help you).
Yours Sincerely, From --Jose77 09:38, 22 Oktober 2006 (UTC)

gentènan[besut sumber]

sugeng mèngeti pahargyan agami (nuwun séwu ragi telat). lan sugeng nampi kathah penggemar saking pamaos kompas :) angrembugan07:31, 26 Desember 2006 (UTC)

ha ha ha, mboten punapa-punapa. kula sampun bingah menawi wonten ingkang mbiwaraaken prakawis wikipedia punika. prakawis dimuat punapa mboten, punika sampun limrah (kula nggih asring nglakoni nyingkiraken narasumber). biyasanapun isu ingkang dipun ajoaken wartawanipun kirang kiyat kagem pawartos utami (kados pemilihan artikel unggulan wiki). inggih, kula saweg nyobi damel kaca utama, punapa wonten pesenan? kula saweg mikir napa mawon ingkang mlebet kaca utama. kadosipun saben wiki bènten2.angrembugan10:11, 26 Desember 2006 (UTC)


Javanese Wikipedia[besut sumber]

Hello I am a bureucrate on jv:. Do you want me to give Escarbot bot status on jv:? Meursault2004 20 décembre 2006 à 19:39 (CET)

Well what is it? Meursault2004 26 décembre 2006 à 16:22 (CET)
Hello,
Yes, I would like to have bot status on jv:
Thank you for your help and sorry for the delay.
Vargenau 18:13, 27 Desember 2006 (UTC)
Thank you for the bot flag. Vargenau 17:10, 15 Januari 2007 (UTC)
You're welcome! Meursault2004ngobrol 17:27, 15 Januari 2007 (UTC)