Kurów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lambang Kurów
Lokasi Kurów ing Polandhia.

Kurów iku sawijining désa ing kidul-wétané Polandhia, saantarané Puławy lan Lublin, ing pinggir kali Kurówka. Désa iki pusaté sawijining gmina (kalurahan) ing Provinsi Lublin (województwo lubelskie ing basa Polandhia). Ing taun 2005 désa iki pedhunungé ana 2.811 jiwa.

Jèndral Wojciech Jaruzelski miyos ing désa iki.