Parembugan Naraguna:MSBOT

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    Sedhèrèk MSBOT, Sugeng Rawuh wonten ing Wikipedia basa Jawi!
    Jawa-wiki-21.png
    Memulai
    Miwiti
    Bantuan
    Pitulungan
    • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolèk informasi carané cawé-cawé ing Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
    • FAQ - pitakonan sing asring ditakokaké babakan Wikipedia.
    • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan ing Wikipedia.
    • Supaya ora salah nggawé artikel wacanana larangan iki
    Tips
    Pituduh praktis
    Membuat kesalahan?
    Gawé Keluputan?
    • Aja wedi.! Panjenengan ora usah wedi nggawé kesalahan nalikané nggawé artikel utawa kaca anyar, utawa nyunting lan mbusak tulisan.

      Pengurus lan para panganggo liyané bakal ngawasi owah-owahan anyar lan mbalèkaké tulisan asliné menawa ana kaluputan tulisan.

    Welcome! If you are not an Javanese speaker, you may want to visit the Javanese Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
    Sugeng makarya, mangga sami-sami nyunting lan ngrembaka aken Wikipedia basa Jawi!

    Wagino Bot pirembagan 5 April 2015 09.51 (UTC)Wangsuli[wangsuli]