Parembugan Naraguna:Hanif Al Husaini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sedhèrèk Hanif Al Husaini, Sugeng Rawuh wonten ing Wikipedia basa Jawi!
Jawa-wiki-21.png
Memulai
Miwiti
Bantuan
Pitulungan
  • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolèk informasi carané cawé-cawé ing Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
  • FAQ - pitakonan sing asring ditakokaké babakan Wikipedia.
  • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan ing Wikipedia.
  • Supaya ora salah nggawé artikel wacanana larangan iki
Tips
Pituduh praktis
Membuat kesalahan?
Gawé Keluputan?
  • Aja wedi.! Panjenengan ora usah wedi nggawé kesalahan nalikané nggawé artikel utawa kaca anyar, utawa nyunting lan mbusak tulisan.

    Pengurus lan para panganggo liyané bakal ngawasi owah-owahan anyar lan mbalèkaké tulisan asliné menawa ana kaluputan tulisan.

Welcome! If you are not an Javanese speaker, you may want to visit the Javanese Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
Sugeng makarya, mangga sami-sami nyunting lan ngrembaka aken Wikipedia basa Jawi!

Wagino Bot pirembagan 5 April 2015 22.41 (UTC)

Matur nuwun[besut sumber]

Matur nuwun, nggih Mas sampun mbiyantu ndandosi jvwiki menika kang taksih kathah lepatipun. Ampun mangu-mangu saperlu tumindhak (jangan ragu-ragu bertindak). Menawi wonten pitakèn bab éjaan lan tembung, kula sumanggakaken dhateng kula. Nganggé basa ngoko ugi boten perkawis, boten kedah krama menawi krama taksih kraos sisah. Sepindhah malih, matur nuwun. :) Cahyo Ramadhani rembugan 2 Sèptèmber 2016 14.01 (UTC)

Lair[besut sumber]

Ampun diotak-atik riyin Mas, nembé kula dandosi. Cahyo Ramadhani rembugan 12 Sèptèmber 2016 09.05 (UTC)

Kula nyuwun pangapunten. Hanif Al Husaini (rembugan) 12 Sèptèmber 2016 09.06 (UTC)
Boten menapa, Mas. Menawi wonten pitakèn, dhateng riki utawi parembugan cithakanipun. Cahyo Ramadhani rembugan 12 Sèptèmber 2016 09.08 (UTC)

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.13 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.13 (UTC)

Tenerife[besut sumber]

Hello, sampeyan bisa bantuan kula karo artikel iki, thanks: Tenerife.--88.18.112.34 25 Maret 2017 13.10 (UTC)