Parembugan:Yuyu

Page contents not supported in other languages.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Cathetan: Yuyu iku béda karo kepithing. Yuyu urip ing banyu tawa, sauntara kepithing urip ing segara. Katerangan jangkep delengen kaca rembugané ing kéné. Tracy pirembagan 11 Agustus 2012 06.00 (UTC)Wangsuli[wangsuli]