Parembugan:Yuyu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cathetan: Yuyu iku béda karo kepithing. Yuyu urip ing banyu tawa, sauntara kepithing urip ing segara. Katerangan jangkep delengen kaca rembugané ing kéné. Tracy pirembagan 11 Agustus 2012 06.00 (UTC)