Parembugan:Slèdri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Judul artikel Selèdri kados nipu langkung jangkep saé inggih punika dipungantos Slèdri.

Wilujeng Nyunting

Salam Taklim

Maturnuwun.Puryono rembugan

Inggih leres, langkung saé slèdri. Meursault2004ngobrol 13:02, 29 April 2011 (UTC)
  • Matur nuwun Pak Revo, Bimbinganipun.Pangestunipun langsung dalem laksanakake.

Salam Taklim.

Matur nuwun.PL09Puryono rembugan