Parembugan:Sawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Info:

Maturnuwun. Pras rembugan 23:26, 9 Juni 2011 (UTC)

Info: Chatetan -> cathetan. Matur nuwun. Pras rembugan 00:13, 10 Juni 2011 (UTC)

Gambar artikel iki[besut sumber]

Miturut panganggo anon iki gambaré salah. Meursault2004ngobrol 25 Juni 2012 13.16 (UTC)[wangsuli]

Gambaré wis diilangi karo si anon. Meursault2004ngobrol 26 Juni 2012 06.29 (UTC)[wangsuli]