Parembugan:Purbalingga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

/* PATROLI */[besut sumber]

PATROLI

  1. Jeneng Artikel: Purbalingga
  2. Gambar : wis ana ana
  3. Kategori : wis ana ananging perlu ditambahi maneh
  4. Wikifisasi : wis ana ananging perlu ditambahi maneh
  5. Interwiki : durung ana
  6. Diakritik : durung ana (tuladhane ana hurup è utawa é)
  7. Referensi : isih kurang
  8. Keterangan : cacahe tembung isih kurang amarga saora-orane ana 160 tembung

Nuwun baytea 01:44, 29 Maret 2011 (UTC)

Kula paringi cengkorongan artikelipun, mangga diterasaken. Empu rembugan 03:23, 29 Maret 2011 (UTC)

Cakupan[besut sumber]

Nyuwun sèwu, cakupan artikel iki dimaksudaké Kecamatan Purbalingga (kutha) apa Kabupatèn Purbalingga ? Kaloroné wis ana artikelé. Apiké dadi kaca disambiguasi waé lan isiné digabungaké menyang artikel sing magepokan.

Cathetan: Tembung kutha ing artikel wikipedia jv iki dimaksudaké "Kutha" (Kota) minangka satuan administrasi wilayah satataran karo kabupatèn, dudu kutha ing pangertèn umum. Matur nuwun. Pras rembugan 12:04, 5 April 2011 (UTC)

supaya ora ambigu saperangan isi kaca iki dipindhah nang Kabupatèn Purbalingga.Empu rembugan 15:51, 23 April 2011 (UTC)