Parembugan:Mohammad Hatta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng Nyunting

Nuwun sewu.Panulisan judul artikel Muhammad Hatta menawi dipunsarujuki saget dipungantos Mohammad Hatta lan kekalihipun judul menika sampun wonten artikelnipu.Utawi saget dipungabungake dados setunggal ting artikel kanthi judul Mohammad Hatta, karana langkung trep.

Matur Kasuwun.PL09Puryono rembugan 06:24, 6 Juli 2011 (UTC)

Sampun kula gabungaken Mas. Salam taklim., Naval Scene pirembagan 12 Juli 2012 08.20 (UTC)