Parembugan:Laron

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nuwun sewu, interwiki Laron kok pada ing interwiki Rayap kang utama ing id:Rayap.

Sarujuk dibédakaké laron saka rayap. Laron iku tahapan nalika rayap wis thukul swiwine lan bisa mabur.Pras pirembagan 2 November 2011 22.39 (UTC)