Parembugan:Kiyamat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Artikel kiyamat iki apa ora padha karo Kiamat (Islam)? Kajaba yèn lingkupé bakal digawe luwih jembar (kalebu konsep ing agama saliyane Islam), apike digabung menyang Kiamat (Islam). Matur nuwun. Pras pirembagan 28 Mei 2012 02.50 (UTC)

Takkira kudu diambakaké. Nèk ora digawé pangalihan waé. Salam. Meursault2004ngobrol 28 Mei 2012 05.11 (UTC)