Kiyamat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Kiyamat inggih punika kadodosan kanthi risakipun sadaya ngalam, inggih dunya saha sanes-sanesipun. Sedaya ingkang gesang sami mati. Dyinten kiamat punika dipun tandhani kanthi suwanten trompet ingkang dipun damu déning malaikat Isrofil nindakaken dhawuhipun Gusti kang akarya jagad. Kiamat punika sampun dipun mangertosi utamanipun saking Qur'an Surat Al-Qori'ah.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kiyamat&oldid=1013821"