Parembugan:Albert Camus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rintisan diterjemahaké saka id. Apa bener Camus nulak Bebungah Nobel? Tak goleki ing en kok ora ketemu?Pras wicara 21:33, 6 Oktober 2009 (UTC)

Iya iku luput. Sing nulak iku J.P. Sartre ing taun 1964. Meursault2004ngobrol 07:35, 7 Oktober 2009 (UTC)

Matur nuwun.Pras wicara 07:57, 7 Oktober 2009 (UTC)