Menyang kontèn

Pantai Cermin, Serdang Bedagai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pantai Cermin, Serdang Bedagai
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.18.01 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Serdang Bedagai {{{nama dati2}}}]]

Pasisir Cermin iku kecamatan ing Kabupatèn Serdang Bedagai Provinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Serdang Bedagai