Pangkalan Susu, Langkat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pangkalan Susu, Langkat
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.05.15 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Langkat {{{nama dati2}}}]]

Pangkalan Susu iku kacamatan ing Kabupatèn Langkat Propinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Langkat