Panganggo:Mylastof

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mylastof
JenengToto Prayogo
Tanggal lair04 April
Papan lairBengkalis
LokasiYogyakarta
UniversitasSTMIK Amikom Yogyakarta
SMASMA N 1 Cangkringan
AgamaIslam
Golongan getihB
Hubungi
Situs weblast.web.id
Kothak panganggo
Fairytale date.png
Umuripun nganti wanci punika
30 taun lan 7 sasi
Fairytale date.png
Wonten ing Wikipedia sampun
8 taun, 10 sasi lan 7 dina