Pambalut wanita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Serbet sanitary
Maxipad ukuran liyane
Merek beda ing rak

A napkin sanitary, andhuk resikan, sanitary pad, pad menstruasi, utawa pad iku sawijining piranti absorbent item ing jeroan nalika menstruating, getihen sawise manak, mbalek maneh saka surgery gynecologic, ngalami keguguran utawa aborsi, utawa ing sembarang kahanan ngendi iku perlu kanggo nyedhot aliran getih saka pawadonan . Pad menstruasi minangka jinis produk higienis wanita sing nganggo njaba, ora kaya tampon lan cangkir menstruasi sing dianggo ing njero pawadonan. Pad kasebut kudu diowahi kaping pirang-pirang sajrone 24 jam, gumantung saka aliran menstruasi sing deres utawa entheng.