Pamatunan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pamatunan.

Pamatunan utawa matun iku aktivitas ngilangi tetuwuhan sing dianggep ama kaya déné suket utawa gulma liyané saka kebon utawa sawah. Prosès iki bisa kalaksanan mawa tangan, mesin utawa bahan-bahan kimia.