Pamatunan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Pamatunan utawa matun iku aktivitas ngilangi tetanduran sing dianggep ama kayadéné suket utawa gulma liyané saka kebon utawa sawah. Prosès iki bisa kalaksanan mawa tangan, mesin utawa bahan-bahan kimia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pamatunan&oldid=830131"