Pamatunan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Pamatunan.

Pamatunan utawa matun iku aktivitas ngilangi tetuwuhan sing dianggep ama kaya déné suket utawa gulma liyané saka kebon utawa sawah. Prosès iki bisa kalaksanan mawa tangan, mesin utawa bahan-bahan kimia.