Palembab lambé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Palembab lambe krasan

Balm lambe utawa salve lambe minangka zat kaya lilin sing ditrapake ing ndhuwur lambe kanggo moisturize lan ngatasi lambe sing garing utawa garing, cheilitis sudut, stomatitis, utawa lara adhem . Lip balm asring ngemot lilin lebah utawa carnauba, kamper, alkohol cetyl, lanolin, parafin, lan petrolatum, kalebu bahan liyane. Sawetara jinis ngemot pewarna, rasa, wewangian, fenol, asam salisilat, lan sunscreen .

Lip balm bisa ditrapake ing endi driji digunakake kanggo ditrapake ing lambe, utawa ing tabung gaya lipstik sing bisa ditrapake langsung.