Béngés

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tabung lipstik

Lipstik minangka kosmetik sing cocog karo warna, tekstur, lan perlindungan ing lambe . Akeh warna lan jinis lipstik sing ana. Sawetara lipstik uga lip balm, kanggo nambah warna lan hidrasi. Sanajan jeneng kasebut asline ditrapake ing bahan tongkat (tongkat), ing wadhah tabung, biasane diametere sekitar 10mm lan dawa 50mm, saiki tembung umume ana gandhengane karo bahan kasebut, tanpa preduli cara aplikasi.


Lipstik ireng