Pageblug Covid-19 ing Kroasia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pageblug Covid-19 ing Kroasia
COVID-19 Croatia cases per capita.svg
COVID-19 Croatia active cases per capita.svg

LaraCOVID-19
Turunan VirusSARS-CoV-2
KapernahKroasia
Kadadéan kapisanZagreb
Surya wiwitan25 Februari 2020
(2 years, 5 months and 1 week)
SumberWuhan, Hubei, Tiongkok
liwat Itali, Ostenrik,
Jerman, Rumeni,
Tanzania, Turki
Kadaéan kang kacathet631,765 (+728)
Kadéan kang aktif25,567
Mari594,929 Cithakan:Green
Mati
11,269 (+51)
Sana kang resmi
www.koronavirus.hr

Pageblug Covid-19 ing Kroasia yaiku bagean saka pageblug kabeh donya penyakit koronavirus 2019 (COVID-19) sing disebabke dening sindrom pernapasan akut abot koronavirus 2 (SARS-CoV-2). Kasus kapisan ing Republik Kroasia dilaporke ing Zagreb ing 25 Februari, nalika seorang pasien sing teka saka Itali dinyatake positif.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]