Pageblug Covid-19 ing Israèl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pandemi COVID-19 ing Israel
Ibngvirol001.jpg
Tenaga kerja Magen David Adom berbusana pelindung dalan ing jejer unit perawatan intensif bergerak
LaraCOVID-19
Turunan VirusSARS‑CoV‑2
KapernahIsrael
Surya wiwitan21 Februari 2020
(Cithakan:Age in years and months ago)
Kadaéan kang kacathet3,111,300[1]
Kadéan kang aktif378,094[1][2]
Kadadéan kang lara nemen1,130[1]
Mari2,723,641[1]
Mati
9,111[1]
Sana kang resmi

Pageblug COVID-19 ing Israel uga diarani minangkla pageblug koronavirus ing Israel (basa Ibrani: מגפת הקורונה בישראל‎) yaiku bagean saka pandemi seluruh donya penyakit koronavirus 2019 (COVID-19) sing disebabke dening sindrom pernapasan akut abot koronavirus 2 (SARS-CoV-2). Kasus kapisan ing Israel terkonfirmasi ing 21 Februari 2020, nalika wong wadon dinyatake positif ngidap penyakit koronavirus 2019 ing Pusat Kesehatan Sheba sawise bali saka karantina ing prau Diamond Princess ing Jepang.[3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b c d e "נגיף הקורונה בישראל - תמונת מצב כללית" (ing basa Hebrew). Israel Ministry of Health. Dibukak ing 12 July 2021.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  2. "נגיף הקורונה בישראל - תמונת מצב כללית" (ing basa Hebrew). Israel Ministry of Health. Dibukak ing 12 July 2021.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  3. "Israel confirms first coronavirus case as cruise ship returnee diagnosed". The Times of Israel. 21 February 2020. Diarsip saka asliné ing 21 February 2020. Dibukak ing 21 February 2020.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Pamrentahan
Liyane

Cithakan:COVID-19