Worldometer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Worldometer
Worldometer logo.jpg
Barkas:Worldometer main page.jpg
Jinising situs
Statistik wektu nyata
DiyasaJanuari 29, 2008; 13 taun kapungkur (2008-01-29)
Nagara asalAmerika Serikat
LayananNgitung statistik
ParentDadax Limited
Situs jaringanwww.worldometers.info

Worldometer,[1] biyen Worldometers (jamak), yaiku situs web referensi sing nyedhiyakake konter lan statistik wektu nyata kanggo macem-macem topik. Diduweni lan dioperasikake dening perusahaan data Dadax[2][3] sing ngasilake penghasilan liwat pariwara online.[4]

Iki minangka bagean saka Proyek Statistik Wektu Nyata,[5] lan diduga dikelola dening "tim pangembang, peneliti, lan sukarelawan internasional". [6]

Ing taun 2020, situs web iki entuk popularitas sing luwih gedhe amarga statistik hosting sing gegandhengan karo pageblug COVID-19.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "FAQ: Is it 'Worldometer' or 'Worldometers' (with a final 's')?". Worldometer. Dibukak ing March 25, 2020.
  2. "Worldometer – About us". Worldometer.
  3. "Who is Dadax (Worldometer)". dadax.com. March 30, 2020. Dibukak ing March 30, 2020.
  4. "Site of the week: Worldometers". Toronto Star. July 12, 2014 – via www.pressreader.com.
  5. "Powering live statistics on the web". Real Time Statistics Project. Dibukak ing March 25, 2020.
  6. "Worldometers: real-time world statistics". University of Toronto Map and Data Library. Dibukak ing March 25, 2020.