Oxyopes taeniatus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes taeniatus
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes taeniatus
Jeneng binomial
Oxyopes taeniatus
##ilmuwan##, 1877

Oxyopes taeniatus iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1877 déning Thorell.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Sumatra, Jawa, Sulawesi.

Réferènsi[besut | besut sumber]