Oxyopes striagatus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes striagatus
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes striagatus
Jeneng binomial
Oxyopes striagatus
##ilmuwan##, 1991

Oxyopes striagatus iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1991 déning Song.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Cina.

Réferènsi[besut | besut sumber]