Oxyopes scalaris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes scalaris
Western Lynx Spider (Oxyopes scalaris).jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes scalaris
Jeneng binomial
Oxyopes scalaris
##ilmuwan##, 1845

Oxyopes scalaris iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1845 déning Hentz.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Amérika Lor.

Réferènsi[besut | besut sumber]