Oxyopes patalongensis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxyopes patalongensis
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Oxyopes patalongensis
Jeneng binomial
Oxyopes patalongensis
##ilmuwan##, 1901

Oxyopes patalongensis iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1901 déning Simon.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Malaysia.

Réferènsi[besut | besut sumber]